min

Tags in dit artikel

, ,

Het is niet officieel aangekondigd, maar de verkoop van de Dell Inspirion Zino HD mini-desktop is nu al begonnen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Al eerder was er op Techzine te lezen over de Zino van Dell. Toen werd er bekendgemaakt dat er twee versies in de verkoop zouden gaan. De mini-desktop is maar 197 (L) x 197 (B) x 89 (H) mm en weegt maar 1,6 kg. De Inspiron 400 beschikt over een AMD Athlon- of AMD Athlon X2-processor. Het RAM-geheugen is maximaal 8 GB DDR2 (zelf te configureren). Bij de 400-versie kun je kiezen voor de geïntegreerde videokaart, de Readeon HD 3200 van AMD, maar je kunt ook kiezen voor een ATI Mobility Radeon HD4330, waardoor je meer mogelijkheden krijgt. Ook kun je kiezen voor een 160 GB harde schijf of een andere grootte tot 1 TB.


Bij de 400-versie (de Zino HD) kun je ook kiezen voor een een Blu-Ray drive of een 8x dvd-brander. Verder kun je nog tussen verschillende besturingssystemen kiezen zoals, Windows 7 Premium Home, Windows 7 Professional, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium of Ubuntu 9.04. De Zino HD is bij Dell op dit moment te koop voor 300 pond.