min

Tags in dit artikel

, , , ,

De hype rond de iPad begint langzaam een beetje in te zakken en de verkopen vallen een beetje tegen. Eigenaren van de Apple iPad proberen hun iPad door te verkopen en met de HP Slate op komst wachten vele potentiële klanten met de aanschaf van het apparaat tot er vergelijkingsmateriaal beschikbaar is.

HP Slate is HP’s antwoord op Apple’s iPad en schopt maar al te graag tegen het zere been van de iPad. Zo wordt de nadruk gelegd op de aanwezigheid van Flash voor het afspelen van video op de HP Slate. Engadget is in het bezit van een presentatie over de HP Slate en geeft aan dat het lijkt alsof het een interne presentatie is. Op de presentatie zijn specificaties en prijzen te zien.

Zo zou de Slate tussen de $549 en $599 gaan kosten en beschikt het apparaat over een 8.9-inch 1024×600 multitouch scherm, een 1.6GHz Atom Z530 processor met geïntegreerde UMA graphics en speelt het apparaat 1080p HD-video af, 32 GB flashgeheugen en 1 GB RAM. Verder zou de batterij 5 uur meegaan, is er een SDHC-slot, 2 camera’s, een USB-poort, en een SIM Card slot, audio en HDMI out.

Filmpjes! Hier, hier, en hier.