min

Tags in dit artikel

,

‘Hallo Nederland’ is de titel van bericht waarin de online muziekdienst Spotify geïntroduceerd wordt aan het Nederlandse publiek. Nederland is het zevende land waar mensen gebruik kunnen maken van de muziekdienst.

"We zijn heel enthousiast om jullie een nieuwe manier aan te bieden voor het luisteren naar muziek", aldus Andres Sehr van Spotify. Als onderdeel van de lancering in Nederland is er een nieuw lied door Guus Meeuwis en Marco Borsato ‘Schouder aan Schouder’ te beluisteren. Voordat het lied uitgebracht wordt zal het exclusief te beluisteren zijn via Spotify.

Spotify stelt gebruikers in staat om online muziek te beluisteren uit een collectie van 8 miljoen nummers en een onbeperkt aantal playlists te maken. Doordat de muziek ‘live’ afspeelt hoeven gebruikers niet te wachten tot het downloadproces is voltooid en is er geen opslagruimte nodig.

De muziekdienst draait op alle Mac- en Windows-computers, de iPhone, iPod Touch en Android-telefoons. Om te controleren of jouw telefoon compatibel surf je naar m.spotify.com op je mobiel of volg je deze link en voer je je telefoonnummer in.

Voor informatie over de verschillende abonnementen kun je hier terecht.