1 min

Na de blokkering van custom-ROM’s op de Droid X, heeft het toestel nog een tegenvaller. Het scherm van de nieuwe Motorola-telefoon zou in grote getale falen.

Gebruikers op HowardForums melden verscheidene problemen. Sommigen hebben last van flikkerende schermen, anderen van verticale strepen en sommige telefoons zijn zelfs geheel onbruikbaar. Eén forummember meldt dat de schermproblemen opgelost worden met de .604-update, maar het bijwerken van een onbruikbare telefoon om het probleem te verhelpen wordt lastig. Onderstaande video laat het ergste geval van de schermproblemen zien.

De problemen zouden worden veroorzaakt door een grafische fout of door elektrische problemen met het apparaat, maar dat is nog niet bevestigd. Het is bovendien nog niet bekend hoeveel gebruikers precies last hebben van de problemen, maar het lijkt erop dat het gaat om één specifieke levering en de getroffenen dus mogelijk beperkt blijven, zo blijkt uit berichten van gebruikers die al bij de ondersteuningsdienst van Verizon zijn geweest en hun telefoon hebben laten vervangen.

De Droid X is een Android-telefoon van Motorola die in de Verenigde Staten door Verizon wordt verkocht. Verizon en Motorola hebben nog niet gereageerd op de problemen.