1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Motorola gaat tijdens de CES een nieuwe tablet lanceren genaamd, Droid Xnoom. Dat Motorola met een nieuwe tablet zou komen was al langer bekend, waarschijnlijk wordt het apparaat ook voorzien van een optioneel 4G-modem.

Volgens de website Android community zal de nieuwe tablet tijdens de CES in 2011 gelanceerd worden, de tablet van Motorola was een tijdje geleden al tentoongesteld door Android-topman Andy Rubin, echter was het toen nog niet bekend wanneer deze uit zou komen of de naam ervan. De tablet zal als eerst de beschikking krijgen over Android Honeycomb en draait op een Nvidia Tegra 2 processor.

De tablet van Motorola kan ook gebruik maken van een sim-kaart om op die manier op internet te komen. Volgens de bron zou de tablet met een PCI-express card uitgebreid kunnen worden tot 4G. De Droid Xnoom zal 6 januari tijdens de CES aangekondigd worden, waarschijnlijk zullen ook andere producenten met een nieuwe Android-tablet voor de dag komen, ondermeer wordt gedacht aan Dell, LG en Samsung.