1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Skype heeft afgelopen woensdag een nieuwe versie van Skype-app voor de iPhone geïntroduceerd. De belangrijkste toevoeging is ondersteuning voor multitasking.

Eind mei was er al een noemenswaardige update voor de iPhone-app van Skype waardoor bellen over 3G-netwerken mogelijk werd. Skype kondigde toen aan dat het begin 2011 een maandelijkse bijdrage zou gaan vragen voor Skype-to-Skype-gesprekken via 3G.

In de blogpost van afgelopen woensdag geeft Skypes ‘blogger-in-chief’ Peter Parkes aan dat de plannen om een vergoeding te vragen voor gesprekken via 3G van tafel zijn. Het feit dat langzamerhand steeds meer operators afstappen van een ongelimiteerd data-abonnement zou een belangrijke reden zijn om geen vergoeding te vragen.

De meest recente versie van de iPhone-app biedt ondersteuning voor multitasking. De nieuwe functionaliteit zorgt ervoor dat gebruikers oproepen kunnen beantwoorden terwijl er andere applicaties op de achtergrond draaien en tijdens het bellen naar een andere apps over kunnen schakelen.