1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De WebOS ontwikkelaar Killin’ It meldt dat zij in hun bezoekersstatistieken een nieuw WebOS apparaat aantroffen dat ze nog niet eerder hadden gezien en waar ook nog niets over bekend is gemaakt. Het zou gaan om een apparaat met de naam Roadrunner HD en heeft een scherm resolutie van 640×960 wat identiek is aan het Retina Display van de iPhone 4.

HP heeft op dit moment nog geen mededelingen gedaan over nieuwe WebOS smartphones. De grote vraag is dan ook of de nieuwe tablet die HP heeft aangekondigd voor het voorjaar van 2011 de Roadrunner HD is. Of dat HP ondertussen ook al druk bezig is met de eerste WebOS smartphones. Puur kijkende naar de resolutie van het nu gedetecteerde apparaat moet het haast wel gaan om een smartphone, voor een tablet is de resolutie gewoon te laag.

De populaire lokatiedienst Foursquare had ook al eerder een verwijzing naar een WebOS apparaat gevonden onder de naam Roadrunner, ditmaal zonder HD. Het zou dus zomaar kunnen dat HP binnenkort ook met een serie smartphones op de markt gaat komen.