EVGA heeft een nieuw moederbord geintroduceerd welke eerder was aangekondigd op de Computex 2010, het nieuwe X58-moederbord zal hexa-core processoren ondersteunen en heeft ondersteuning voor USB 3.0 en heeft SATA 6 GB/s ondersteuning, elke via twee poorten


Het geheel zwarte moederbord zal op de markt verschijnen met codenaam 131-GT-E767-TR en voor de consumenten gaat hij de naam X58 SLI3 met zich meekrijgen. Het gaat 6+2 fasen stroomvoorziening hebben. Er zullen in totaal zes geheugensloten op het moederbord aanwezig zijn welke ondersteuning hebben voor maximaal DDR3-1600 MHz geheugen.

Er zullen drie PCI-E sloten aanwezig zijn welke ondersteuning bieden voor zowel SLI als CrossFireX. Naast de twee 6 GB/s SATA-poorten zullen er ook zes 3 GB/s poorten aanwezig zijn. Het moederbord heeft een Gigabit ethernet-poort en 7.1-kanaal audio.

Ook heeft EVGA gedacht aan de overclockers door er LED’s op te bouwen welke foutherkenning weergeven, een Clear CMOS, aan/uit knop en een reset knop. Ook zitten er een aantal voltage leespunten op het moederbord zodat de gevorderde overclocker voltages kan uitlezen.

Het moederbord gaat ongeveer 160 euro kosten.