min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Samsung heeft recentelijk bekendgemaakt dat het bedrijf binnenkort met een nieuwe breedbeeld monitor met een schermdiagonaal van 27 inch op de markt komt, de P2770FH. Samsung wil zich met deze monitor met name richten op gamers en gebruikers die vrij vaak films kijken via hun computer.

Momenteel staat de monitor alleen zijn opwachting te maken in de Verenigde Staten en verwacht wordt dat het scherm daar later deze maand verkrijgbaar zal zijn voor een adviesprijs van zo’n 400 dollar. Over een introductie van dit product in Europa of andere werelddelen wordt op het moment van schrijven nog niet gesproken.

De native resolutie van het scherm bedraagt 1920 pixels bij 1080 pixels. De dynamische contrast ratio is 70.000:1. De maximale helderheid van het scherm bedraagt 300 cd/m2 en de responstijd is vastgesteld op 1 ms.

De P2770FH kan met behulp van D-Sub, DVI en HDMI aangesloten worden op andere apparatuur. Het scherm beschikt tevens over twee audio uitgangen. De monitor wordt geleverd met een driejarige garantie.