1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

RIM heeft een nieuwe smartphone onthuld, de BlackBerry Style 9670. Deze smartphone onderscheidt zich niet door zijn functies, maar door zijn uiterlijk, qua functies is dit toestel gelijk aan de andere BlackBerry modellen, het uiterlijk is bijzonder omdat het gaat om een uitklapbare BlackBerry.

De binnenkant van de BlackBerry Style ziet er net zo uit als de bekende BlackBerry. Aan de bovenkant zit een scherm met daaronder een volledig qwerty-toetsenbord en de bekende kleine-knoppen samen met een touchpad.

Het toestel heeft het BlackBerry 6 OS als besturingssysteem en gebruikers kunnen foto’s en video’s opnemen met de 5 megapixel camera. Ook kunnen er microSD-kaartjes gebruikt worden om de opslagcapaciteit te verhogen tot maximaal 32GB groot. Daarnaast bevat het apparaat ook een GPS-ontvanger en ondersteuning voor Wi-Fi. De BlackBerry komt in drie kleuren op de markt, namelijk zwart, grijs en paars.

Het toestel is momenteel alleen nog verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Wanneer het in Europa of Nederland verkrijgbaar is, is nog niet bekend.