Op basis van één of twee 92 millimeter-ventilatoren heeft Asetek een drietal nieuwe waterkoelinssets geïntroduceerd. De sets zijn voornamelijk bedoeld voor OEMs en systeembouwers. De setjes zijn makkelijk te monteren dankzij het productieproces.

Asetek assembleert, vult en sluit de sets in de fabriek, waardoor systeembouwers het setje in principe slechts hoeven te monteren in de kast en op de processor. De sets zijn klaar voor AMD-sockets AMD2 en AM3, wat betreft Intel-sockets kan het setje overweg met LGA 775, 1156 en 1366.

Het koelblok voor de processor is vervaardigd uit koper, voor een optimale overdracht van hitte. De ingebouwde pomp krijgt een geschatte levensduur van 50.000 uren mee.

Er zijn drie sets aangekondigd, welke variëren in de grootte van de radiator en het aantal koelblokken. De 545LC wordt gekoeld door één ventilator en biedt één koelblok. De 565LX heeft tevens één koelblok, maar biedt ruimte aan twee ventilatoren. De 585LX heeft tevens ruimte voor twee ventilatoren, maar is bedoeld voor de extremere systemen welke twee processoren bevatten.