2min Devices

HTC komt binnenkort met Android Gingerbread update

Veel Android-smartphone eigenaren zullen zich deze week gedacht hebben, erg leuk die nieuwe Gingerbread versie van Android maar wanneer krijg ik deze op mijn telefoon. HTC heeft nu aan Techradar laten weten dat sommige Android-toestellen in aanmerking komen voor deze update naar Gingerbread maar lang niet allemaal.

HTC komt binnenkort met Android Gingerbread updateHTC was alleen jammer genoeg niet meteen helder en duidelijk. Zo wilde ze niet kwijt welke toestellen een update tegemoet kunnen zien, ook heeft de fabrikant niet bekend gemaakt wanneer deze updates zullen verschijnen. HTC-woordvoerder Mark Moons heeft ook meerdere malen vragen via Twitter ontvangen van Nederlandse HTC gebruikers of hun telefoon in aanmerking komt voor de update, ook hieruit kwam geen duidelijkheid naar voren. Techradar heeft nog volgens goed journalistiek gebruik doorgevraagd, bijvoorbeeld of dat de HTC Desire HD in aanmerking komt voor de update naar Android Gingerbread, daarop volgde het antwoord van de woordvoerder van HTC ‘dat een aantal telefoons’ in aanmerking zullen komen.

Ook heeft een woordvoerder van HTC geadviseerd om als bezitter van een HTC-toestel de website van de fabrikant in de gaten te houden. Hierbij werd wederom bevestigd dat sommige toestellen worden voorzien van een update. De verwachting is nu dat alleen de meest recente en populairste toestellen van HTC een update zullen krijgen. Dat zijn dus waarschijnlijk de HTC Desire HD, de Desire Z en de gewone Desire.

Als wij HTC een tip mogen geven, update gewoon alle telefoons naar Android Gingerbread van de HTC Dream/G1 tot en met de HTC Desire HD, dat is pas goede reclame voor je merk en een zorgt voor een hoge klanttevredenheid!

Bron:All About Phones