Zalman heeft vandaag de GS1200 full-tower behuizing officieel bekend gemaakt en deze is ook al meteen te pre-orderen, speciaal voor de enthousiastelingen. De imposante, meshed-design met zwart interieur en exterieur heeft een HDD/SSD-dock en een aantal uitgebreide hot-swap mogelijkheden.

De afmetingen van de nieuwe kast zijn 260 x 570 x 640 mm, de kast weegt 12.4 kg. Het I/O-paneel heeft één USB 3.0-poort, drie USB 2.0-poorten, één e-SATA-poort en tot slot nog twee audio-connectoren.


De behuizing heeft drie zichtbare 5,25-inch bays, twee gaten aan de achterzijde voor waterkoeling. Standaard zitten er in de kast vijf ventilatoren, twee 92 mm ventilatoren aan de voorzijde, een 120 mm ventilator aan de achterzijde, een 200 mm ventilator in de zijkant en tot slot nog een 200 mm ventilator aan de bovenkant.

Wanneer de kast precies leverbaar wordt en in je favoriete webshop te bestellen zal zijn blijft nog even onduidelijk. Wel is bekend gemaakt dat de behuizing een adviesprijs mee gaat krijgen van 185 euro.