1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Motorola heeft een filmpje op het internet gezet waarin de nieuwe tablet van de fabrikant wordt aangeprezen. Uit het filmpje is af te leiden dat Motorola de tablet wil tonen tijdens de Consumer Electronics Show.

Het grootste voordeel van de tablet van Motorola is namelijk dat deze voorzien is van Android Honeycomb, welke speciaal bedoeld is voor gebruik op tablets.

In het filmpje wordt een expositie getoond waarin eeuwenoude tabletten getoond worden, tot aan de tablets van nu. Motorola neemt de iPad en Galaxy Tab in de zeik door te vermelden dat het respectievelijk een grote iPhone en een tablet met een OS voor een telefoon is, namelijk Android 2.2. Aan het einde wordt een voetstuk getoond waar de nieuwe tablet op staat, met een doek er overheen.

Over de specificaties van de tablet is nog weinig bekend. Vermoedelijk heeft de laptop zo goed als geen fysieke knoppen en maakt deze gebruik van de Tegra2-chip van nVidia. Verder zou het scherm ongeveer 10 inch groot zijn met een resolutie van 1280×800. Een naam voor de tablet is nog niet voor handen, maar volgens geruchten gaat deze ‘Stingray’ heten.