1 min

Asus heeft al langer een samenwerking met de Italiaanse sportauto fabrikant Lamborghini. Deze keer brengen ze samen een externe harde schijf uit met het uiterlijk van een sportwagen, op de voorzijde van de behuizing is ook het logo van Lamborghini te vinden.


Zoals op de foto te zien is zijn zowel het logo van Lamborghini als die van Asus op de behuizing te vinden. De rest van het design heeft een blinkende uitstraling en is strak vormgegeven, het zorgt voor een echt race-uiterlijk. De externe harde schijf heeft als afmeting 135,6 x 79,7 x 18 mm (LxBxH) en komt in een 500 GB en 750 GB-variant. Er is keuze tussen USB 2.0 of USB 3.0-connectiviteit. Als extra feature heeft Asus ervoor gezorgd dat je door middel van een druk op de knop een back-up van je data kan maken.


De Lamborghini schijven komen gebundeld met FlexSave software voor bestands-management en back-up, ook krijg je er een doosje bij ter bescherming. De 500 GB en 750 GB-schijven met USB 2.0-poort gaan over de toonbank voor 120 en 140 dollar.