1 min

HTC Benelux directeur Mark Moons heeft op Twitter laten weten dat er twee versies van de HTC Flyer-tablet in Nederland beschikbaar komen. Het gaat om een versie met zowel Wifi als 3G connectiviteit en een versie met alleen Wifi. Ook is er een verschil in opslagcapaciteit.

In de tweet van de heer Moons werd duidelijk dat HTC de Flyer modellen duidelijk laat verschillen. HTC kiest er namelijk voor om het Wifi en 3G model te voorzien van 32 GB aan opslagcapaciteit en de Wifi variant krijgt slechts 16 GB opslagcapaciteit. Wellicht dat HTC op deze manier ook de prijzen van de tablets concurrerender kan maken. Helaas heeft Moons de prijzen nog niet bekend dus dat blijft nog even speculeren.

De HTC Flyer is de allereerste tablet van HTC en zal in het begin worden uitgerust met Android Gingerbread. Wel zal HTC de tablet in de toekomst gaan voorzien van Android Honeycomb, de Android versie die speciaal gemaakt is voor tablets.

Voor de rest blijft het nog even afwachten tot de HTC Flyer op de markt verschijnt en we hem eens goed uit kunnen testen.

De tweet van de heer moons is hieronder te lezen:

Quote:

HTC Flyer update: Zal in Benelux definitief beschikbaar zijn in 2 versies: 1) Met 32Gig intern + 3.5G en WiFi 2) Met 16Gig intern + Wifi