1 min

Tags in dit artikel

, ,

Belkin heeft zijn N-serierouters een update gegeven. Niet zozeer in specificaties, maar de fabrikant gaf de routers een volledig nieuw uiterlijk voor aankomend jaar.

Het is niet de eerste keer dat een fabrikant een huidige lijn een optische update geeft om zo ‘nieuwe’ producten op de markt te kunnen zetten. Wanneer we naar de nieuwe routers van Belkin kijken, zien we vrijwel dezelfde specificaties als bij de vorige modellen. Enkel is het design drastisch veranderd. Waar de vorige modellen redelijk hoekig waren, spelen bij de nieuwe modellen rondingen een grote rol. Hierdoor krijgen de routers een moderner uiterlijk.

De N-Serie van Belkin telt vijf routers waarvan de N750 het topmodel is. Alle routers bezitten een technologie die de fabrikant Multibeam noemt. Hiermee zou aanzienlijk meer bereik worden behaald en zou het signaal minder last hebben van muren, bronnen van storingen en andere negatieve invloeden op het signaal. De nieuwe N150, N300 en de N600 zijn al verkrijgbaar. De N450 en N750 zullen rond halverwege mei op de markt verschijnen.