1 min

Tags in dit artikel

,

THQ heeft op de E3-beurs de "uDraw GameTablet" getoond die veel weg heeft van de nieuwe Wii U controller. Echter is dit stukje elektronica bedoelt om je creativiteit te tonen.

Dit digitale schetsboek is namelijk bedoeld voor de PlayStation 3 en Xbox 360-game uDraw. De tablets voor beide consoles werden afgelopen maand al aangekondigd maar nu ook werkend getoond op de E3-beurs. Vorig jaar werd er al een vergelijkbare versie getoond voor de Wii maar het is duidelijk dat de nieuwe versie, welke voor de PlayStation en Xbox 360 zijn bedoeld, op een dieet is gezet. Zo hoeft er bijvoorbeeld geen WiiMote in verwerkt te worden en is de GameTablet daarom een stuk dunner, lichter en het ziet er een stuk beter uit.

Met de uDraw GameTablet kan je je artistieke kunsten overbrengen op een volledig HD-formaat. THQ heeft belooft dat er binnenkort, naast uDraw, meer vergelijkbare spellen op de markt komen. Zo zijn er al geruchten over Disney Animator maar deze of andere titels konden nog niet bevestigd worden. Wanneer je het zat bent om duizenden zombies neer te maaien of je hebt behoefte aan wat kindvriendelijker materiaal op de console, dan kan de uDraw GameTablet erg leuk zijn. THQ zal de uDraw GameTablet in november op de markt brengen voor een prijs onder de 100 dollar.