1 min Devices

Support document Apple spreekt over iMac eind 2011

Uit een support document van Apple zou opgemaakt kunnen worden dat we binnenkort opnieuw nieuwe versies van de iMac kunnen verwachten. In het document wordt namelijk gesproken over een eind 2011 model (Late).

Support document Apple spreekt over iMac eind 2011Het support document heeft betrekking op het aansluiten van Thunderbolt Displays op een Mac. Uit dit artikel blijkt dat er maximaal twee displays gekoppeld kunnen worden. In het document wordt gesproken over de iMac mid 2011 (midden 2011). Echter viel er ook een vermelding van de iMac late 2011 (eind 2011) te lezen. In een ander support document van Apple noemt het bedrijf de iMac die eind augustus werd gelanceerd het eind 2011 model, dit was een goedkoper model speciaal voor Amerikaanse onderwijs instellingen.

Echter kan van dat model geen spraken zijn aangezien deze versie niet beschikt over Thunderbolt-poorten. Wanneer er nieuwe versies van de iMac op de markt zullen verschijnen zullen deze vermoedelijk beschikken over nieuwe Intel processoren. Het gerucht gaat dat dit ook bij de MacBook Pro op het programma staat. Het bedrijf uit Cuppertino heeft het document inmiddels geüpdatet.

Bron:One More Thing