1 min

Tijdens een conferentie heeft bestuurslid Al Gore van Apple gehint over de nieuwe iPhone die na verwachting op 4 oktober gepresenteerd zal worden. Hoewel het voor medewerkers strikt verboden is om over toekomstige Apple-producten te spreken, praatte Gore tijdens een conferentie in Zuid-Afrika toch zijn mond voorbij.

Gore sprak over het succes en de toekomst van Apple en liet toen vallen: "En dan hebben we het nog niet eens over de nieuwe iPhones die volgende maand uitkomen." Dit lijkt de definitieve bevestiging dat er zowel een iPhone 5 als een iPhone 4s zullen verschijnen in oktober.

Afgelopen woensdag lekte via anonieme bronnen uit dat er op 4 oktober een Apple-evenement gepland staat. Ook ontstonden er de afgelopen maanden geruchten over het design van de telefoon na aanleiding van uitgelekte foto’s van onderdelen. Deze foto’s zouden door de fabrikanten zijn uitgelekt.

De iPhone 4s zal een soort update worden van de iPhone 4 en zal een stuk goedkoper zijn dan we gewend zijn. De iPhone 5 is de echte nieuwe smartphone die Apple doorgaans elk jaar lanceert.