De uitgelekte foto en specificaties van de smartphone die vandaag op het internet zijn verschenen, zouden weleens van het nieuwe vlaggenschip van HTC kunnen zijn. Er is namelijk aardig wat aandacht aan de HTC Ville geschonken door HTC.

De HTC Ville zal naar alle waarschijnlijkheid HTC’s eerste smartphone zijn die gaat draaien op het nieuwe Android Ice Cream Sandwich. Er gingen eerder al geruchten over de komst van een toestel met de naam Ville, vandaag lekte er echter een foto en de specificaties uit. Uit deze informatie kunnen we opmaken dat de HTC Ville het antwoord is van HTC op populaire modellen als de iPhone 4S en de Samsung Galaxy S II. De Ville zal dan ook hiermee de strijd aangaan.

De nieuwe telg uit de HTC-familie is net als de Galaxy S II, bijzonder dun en beide toestellen zijn ook 4,3 inch groot. De Ville zou volgens de geruchten HTC’s dunste smartphone tot nu toe worden met een dikte van acht millimeter. Daarnaast vinden we aan boord van de smartphone een dual-core processor die zijn werk doet op 1,5 GHz. Verder zou de Ville beschikken over de Beats Audio technologie, een acht megapixel camera en zal over Android 4.0 de Sense UI 4.0 te zien zijn. De batterijcapaciteit zou 1650 mAh bedragen. De telefoon wordt naar alle waarschijnlijkheid getoond op het Mobile World Congress in februari 2012.