min

Tags in dit artikel

,

De smartphone uit de fabriek van HTC die momenteel de titel van vlaggenschip mag dragen is de HTC One. Dit toestel werd begin dit jaar gelanceerd en inmiddels zouden de eerste foto’s verschenen zijn met daarop de opvolger van de HTC One, welke de codenaam M8 draagt.

Ongeveer een week geleden begonnen de eerste geruchten op te duiken over de komst van een opvolger van de HTC One (review), het huidige vlaggenschip van HTC. Deze M8 zal waarschijnlijk worden uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 800-chipset die ondersteund wordt door 3GB werkgeheugen. Tevens zal de HTC M8 naar verluidt de eerste smartphone worden die zal draaien op de nog niet gelanceerde Sense 6.0-interface.

Deze foto’s verschenen op de Taiwanese site ePrice (link) Op te merken valt dat er een rond vlak zichtbaar is dat sterk doet denken aan een vingerafdruksensor, hoewel de positie hiervan niet gebruikelijk is. HTC rustte de HTC One max al uit met een vingerafdruksensor.

Het lijkt erop dat het toestel evenals de HTC One een metalen behuizing zal krijgen. Wel lijkt de M8 in tegenstelling tot de HTC One volledig ingekapseld te zijn door het metalen frame, zonder plastic onderbrekingen aan de zijkant. De afmeting van het beeldscherm ligt vermoedelijk tussen de 5 en 5,2 inch.