1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De jaarlijkse kerstactie van Apple is gisteren van start gegaan. Van 26 december tot en met 6 januari kunnen iPhone-gebruikers elke dag bepaalde items gratis downloaden uit de App Store. Zij hebben 24 uur de tijd om een aanbieding te downloaden.

Ieder jaar organiseert Apple een kerstactie waarbij gebruikers 12 dagen lang enkele items gratis kunnen downloaden. Veelal gaat het om gratis muzieknummers, video’s en games, zo ook dit jaar.

Gisteren bood Apple iPhone-gebruikers gratis drie muzieknummers van de Britse popband Coldplay aan. Het ging om de nummers ‘Every Teardrop Is A Waterfall’, ‘God Put A Smile Upon Your Face’ en ‘Fix You’. Naast deze nummers konden zij tevens de bijbehorende optredens downloaden. Deze beelden zijn afkomstig van het iTunes Festival dat in juli plaatsvond in Londen.

Vandaag kunnen iPhone-gebruikers de game ‘Broken Sword: The Smoking Mirror Remastered’ gratis downloaden. Enkele dagen geleden kostte de game nog 5,49 euro in de App Store. Je hebt tot middernacht de tijd om deze game te downloaden.

De kerstactie is alleen beschikbaar voor klanten in Canada en enkele Europese landen, waaronder dus Nederland. Mocht je niet over een iPhone beschikken, geen nood: het is mogelijk om je aan te melden voor de dagelijkse e-mail. Daarin is een link opgenomen waarmee je de aanbieding direct kunt downloaden.