1 min

Telfort heeft vandaag middels een persbericht bekendgemaakt dat het per direct de prijzen heeft verhoogd van haar mobiele internet abonnementen. De prijzen gaan opnieuw flink omhoog voor nieuwe klanten en klanten die een contractverlenging aan gaan.

Telfort claimt dat de prijsverhogingen nodig zijn vanwege het toenemende gebruik van mobiel internet en apps op de mobiele telefoon. De provider claimt flinke investeringen te moeten doen in het mobiele netwerk om klanten de optimale beleving te kunnen bieden.

Telfort heeft overigens geen eigen mobiele netwerk meer maar maakt sinds het een dochteronderneming is van KPN, ook gebruik van het mobiele netwerk van KPN. De beide netwerken zijn bij de overname samengevoegd.

De nieuwe prijzen die vanaf vandaag gelden:

  • Surf&mail 200 MB wordt 8,95 euro per maand (was 6,95 euro per maand);
  • Surf&mail 1000 MB wordt 13,95 euro per maand (was 10,95 euro);
  • Surf&mail 1500 MB wordt 18,95 euro per maand (was 15,95 euro); en
  • Surf&mail 1000 MB BlackBerry wordt 18,95 euro per maand (was 15,95 euro).

De nieuwe tarieven zijn per direct van kracht en gelden voor alle nieuwe klanten die vanaf vandaag een Telfort abonnement afsluiten en voor bestaande klanten die vanaf vandaag een contractverlenging aan gaan. Bestaande klanten die niet verlengen blijven gewoon de prijs betalen zoals overeengekomen bij het afsluiten van hun contract.