1 min

Telfort heeft vandaag nieuwe mobiele abonnementen gepresenteerd waarbij enkele interessante aanpassingen zijn doorgevoerd. Zo is het straks mogelijk om overgebleven belminuten en MB’s uit je databundel mee te nemen naar de volgende maand, deze zijn straks drie maanden houdbaar. Verder verhoogt Telfort de 4G-snelheden naar een theoretische snelheid van 150 Mbit/s.

De abonnementen van Telfort worden opgebouwd uit drie modules, belminuten, databundel en wel of geen 4G-verbinding. Klanten kunnen kiezen uit bundels van 150, 300, 500 of 1000 minuten die respectievelijk 6,8, 13 of 16 euro gaan kosten. Daarnaast kan er gekozen worden uit internetbundels van 125, 500, 1000 of 2500 MB, deze kosten respectievelijk 4, 7, 10 en 17 euro. Het is niet mogelijk om alleen een internetbundel af te sluiten zonder belminuten. Een internetbundel wordt standaard geleverd met een 3G-verbinding als een klant gebruik wil maken van 4G komt er 5 euro per maand bovenop het maandbedrag.

De abonnementen van Telfort kunnen door de klanten zelf worden samengesteld en afhankelijk van de gekozen contractduur en of de klant ook televisie en vast internet afneemt kan er nog meer korting worden verkregen. Of zelfs extra’s zoals een gratis HBO-abonnement. Voor abonnementen in combinatie met een toestel wordt er een toestelbundel in rekening gebracht welke afhankelijk is van het gekozen toestel, deze staat los van de prijs van het abonnement.

Telfort is een dochteronderneming van KPN en maakt dan ook gebruik van het KPN-netwerk.