Diverse bronnen melden dat de HTC Titan kampt met antenneproblemen. Met name Amerikaanse consumenten zouden klagen dat de netwerkontvangst wegvalt als ze het toestel in hun hand houden.

De oorzaak van de problemen is volgens kenners de metalen unibody. Zodra de problemen zich voordoen daalt niet alleen de netwerkontvangst, maar doen zich eveneens geluidsproblemen voor bij het toestel. De persoon aan de andere kant van de lijn zou niet tot nauwelijks te horen: sommige gebruikers zeggen dat het net klinkt alsof die persoon een hand voor zijn mond houdt als hij spreekt.

Zowel de telefoonfabrikant als de helpdesk van HTC erkennen de problemen met het toestel. De fabrikant zegt het probleem te onderzoeken en met een oplossing te komen zodra deze beschikbaar is. Wanneer dat zal zijn is afwachting.

Soortgelijke problemen deden zich ook al voor bij de iPhone 4. Door het toestel op een bepaalde manier vast te pakken zou de signaalsterkte dusdanig veranderen dat in sommige gevallen het telefoongesprek abrupt afgebroken zou worden. Aanvankelijk bagatelliseerde Steve Jobs de problemen door te zeggen dat gebruikers de telefoon verkeerd vasthielden, maar later kwam hij terug op zijn woorden.

Apple bood gebruikers de mogelijkheid om hun geld terug te vragen, of een hoesje dat ze gratis konden afhalen om de signaalproblemen te verhelpen. Daarvoor hadden ze dertig dagen de tijd.