1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Afgelopen week werd bekend dat Valve een Steam-applicatie beschikbaar ging maken op Android en iOS. Toen was er nog sprake van een betafase, vandaag kunnen we meldden dat de beta is afgerond en de applicatie nu beschikbaar is in de Android Market en de iOS App Store.

Met dit nieuws is de applicatie slechts een zeer korte tijd in de betafase geweest. De applicatie is inmiddels voor iedereen te downloaden en zal geheel gratis zijn. Wanneer je de applicatie opstart zal je enkel je accountgegevens in hoeven te vullen. Hierna kan je gebruik maken van de basis functies die het normale platform ook te bieden heeft. Zo zal je de activiteiten van je vrienden kunnen bekijken maar ook nieuwsfeeds kunnen lezen.

Daarnaast zal je onder het kopje winkel een catalogus kunnen bekijken, een verlanglijstje kunnen maken, je winkelwagen kunnen bekijken en specifiek kunnen zoeken naar een titel. Met deze functies is de Steam applicatie een leuke toevoeging op het bestaande platform en is de applicatie zeker handig en leuk voor onderweg. Wanneer je een doorgewinterde pc-gamer bent en in het bezit bent van een smartphone raden wij ook zeker aan om de applicatie eens te bekijken.