1 min

Hoewel Android 5.0 ofwel Jelly Bean nog niet eens officieel is aangekondigd, zijn we in de veronderstelling dat we toch al een redelijk idee hebben van de verbeteringen die de volgende versie van Google’s mobiele OS zal brengen. Intussen weten we ook al wat over de opvolger van Jelly Bean, deze software zou namelijk de naam ‘Key Lime Pie’ krijgen.

Helaas maakte de tipgever van The Verge niet veel meer bekend dan dat Key Lime Pie zich zou richten op het verbeteren van de grootste verbetering uit Jelly Bean. Het lijkt daarom aannemelijk dat Key Lime Pie niet een volledig nieuwe versie van Android zal worden, maar eerder versie 5.1. Dit is echter niet bevestigd door Mountain View. De grootste verbetering van Jelly Bean zal de mogelijkheid zijn om te switchen tussen Windows 8 en Android zonder de smartphone opnieuw op te starten.

De bron lijkt overigens betrouwbaar, het gaat om dezelfde persoon die in december al informatie vrijgaf over Jelly Bean, welke later volledig waar bleek te zijn. We houden je op de hoogte over Key Lime Pie en Jelly Bean, wanneer meer informatie bekend wordt gemaakt.