1 min Devices

Adobe stelt bètaversie Photoshop CS6 beschikbaar

Adobe heeft een gratis bètaversie beschikbaar gesteld van het fotobewerkingsprogramma Adobe Photoshop CS6. Alle functies van Photoshop CS6 en Photoshop CS6 Extended zijn inbegrepen. De bèta wordt uitgegeven via Adobe Labs.

Adobe stelt bètaversie Photoshop CS6 beschikbaarIn de komende versie van Adobe’s fotobewerkingsprogramma heeft het bedrijf opnieuw een aantal nieuwe functies toegevoegd en grote veranderingen doorgevoerd, waaronder de nieuwe, donkere look van de interface.

De gratis bètapreview is te downloaden via Adobe Labs en is bijna 1GB groot. Alle functies en mogelijkheden van Photoshop CS6 en Photoshop CS6 Extended zullen in de bèta inbegrepen zijn. Adobe raadt aan dat je pc minimaal over een 2 GHz. processor en 1 GB geheugen beschikt, of een "Multicore Intel processor" wanneer het over een Mac gaat, met tevens 1 GB geheugen.

Om de software te downloaden is het verplicht om een Adobe ID te registreren, of ermee in te loggen wanneer je deze reeds hebt. Een serienummer is niet nodig. Hoe lang de bèta loopt is door Adobe niet bekend gemaakt.

Bron:Adobe