1 min

Vodafone heeft zojuist via een persbericht de compensatie bekend gemaakt voor alle storingen van de afgelopen twee weken. Alle Vodafone, Sizz en Blyk klanten kunnen van 2 mei tot en met 5 mei gratis bellen en sms’en. Daarnaast krijgen klanten met een data-abonnement voor een tablet 10 procent korting op hun maandbedrag van mei.

Nadat een brand in een kantoorgebouw in Rotterdam een van Vodafone’s knooppunten plat legde ondervonden alle Vodafone klanten veel problemen met bellen, sms’en en mobiel internetten. Het heeft uiteindelijk ruim een week geduurd voordat Vodafone de backup-systemen gereed had, het netwerk hierop had aangepast en klanten weer zonder hinder gebruik konden maken van hun mobiele telefoon.

Ter compensatie biedt Vodafone nu dus 4 dagen gratis bellen en sms’en van 2 tot en met 5 mei. Dit geldt overigens wel alleen binnen Nederland, een telefoongesprek met een familielid in het buitenland moet gewoon worden betaald. Bellen binnen Nederland naar mobiele nummers van andere telecomoperators zijn wel gratis. Alle voorwaarden die aan de Vodafone compensatie zijn verbonden zijn hier te vinden.