1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Sony heeft afgelopen maandag de iOS-versie van de Music Unlimited-applicatie gelanceerd. De Android-versie van de app was al sinds enige tijd beschikbaar. Middels de applicatie is het mogelijk om naar het aanbod van de Spotify-concurrent van Sony te luisteren.

Toen Sony haar Music Unlimited-dienst op twaalf april lanceerde, leek het er even op dat de fabrikant zich enkel richtte op smartphones met het Android-besturingssysteem. Een ruime maand later is hier toch verandering in gekomen met de lancering van de iOS-applicatie van Sony Music Unlimited. De applicatie is sinds afgelopen maandag gratis vanuit de App Store te downloaden. Wanneer men vol van de dienst wil genieten wordt door Sony het afsluiten van een abonnement aangeraden.

De dienst van Sony biedt in grote lijnen het zelfde aan als de bekende dienst Spotify. De twee nemen het dan ook tegen elkaar op in de strijd de grootste streaming muziekdienst te worden. Ondanks dat Spotify al enige tijd op de markt is, zijn critici benieuwd naar de prestaties van de dienst van Sony. Deze lijkt namelijk een troef in handen te hebben doordat Sony contracten heeft met enkele zeer grote muzikanten uit de industrie.