1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Sony heeft een nieuwe smartphone voor ons in petto die de Xperia S, het huidige vlaggenschip in de smartphonelijn, op zal volgen. Het gaat om de Sony Xperia SL, dit model biedt onder andere meer kleuren en een snellere processor.

De opvolger van de Xperia S verscheen deze week op de Chinese website ePrice en valt direct op met weergave van meerdere kleuren van de behuizing. De afbeelding lijkt een render te zijn van het uiteindelijke product. De smartphone zal in vijf verschillende kleuren leverbaar worden, te kennen: zwart, wit, zilver, roze en paars. Het ontwerp van de telefoon lijkt op het oog het zelfde gebleven ten opzichte van de Xperia S.

De belangrijkste verandering vinden we immers onderhuids. De Sony Xperia SL zal op de markt worden gebracht met een sterkere processor dan zijn voorganger. De Xperia SL zal volgens de geruchten kunnen beschikken over een dualcore Snapdragon S3-processor met een snelheid van 1,7 GHz. De Xperia S bevat een processor met een snelheid van 1,5 GHz.

De Xperia SL zal direct bij lancering beschikken over Android 4.0. Het wordt verwacht dat Sony de smartphone op de IFA-beurs officieel zal aankondigen.