De European Imaging and Sound Assocation, beter bekend als EISA, heeft de Samsung Galaxy S III uitgeroepen tot de beste smartphone van 2012-2013. Dit is vanmorgen vroeg bekendgemaakt.

Samsung haalt hiermee opnieuw de EISA award voor beste telefoon binnen. Vorig jaar wist Samsung ook al te winnen, toen met de Galaxy S II. De EISA is een vereniging waar 50 multimediatijdschriften lid van zijn uit 19 verschillende Europese landen. Zij kwamen tot de conclusie dat de Galaxy S III van Samsung de beste telefoon is.

Jaarlijks reikt de EISA awards uit aan de beste producten uit zeven categorieën; Audio, Home Theater, In-Car electronics, Photo, Video, Mobile en Green.

Samsung is echter niet de enige die een prijs krijgt. Ook HTC en Nokia zijn in de prijzen gevallen. De HTC One S is uitgeroepen tot beste social media telefoon en Nokia winst met de Pureview 808 de award voor mobile photo achievement. De Pureview 808 van Nokia kan foto’s schieten op 41 Megapixel.

Uiteraard zijn er ook awards uitgereikt in andere categorieën. Hiervoor verwijzen we graag door naar de website van de EISA.