1 min Devices

T-Mobile lanceert Onbeperkt Alles

T-Mobile komt met een Onbeperkt Alles-abonnement waarbij alle elementen van het abonnement onbeperkt zullen worden. Vanaf 3 september kan hiervan gebruik gemaakt gaan worden. Dit geldt overigens wel enkel voor de Smart Start-, Smart Plus- en iSmart-abonnementen.

T-Mobile lanceert Onbeperkt AllesAls je geen zin hebt om je zorgen te maken of je binnen je bundel blijft, dan bestaat er binnenkort de optie om bij T-Mobile een abonnement af te sluiten voor onbeperkt bellen en sms’en voor 20 euro per maand extra. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om je pakket uit te breiden met onbeperkt internet. De prijzen voor onbeperkt internet beginnen bij vijf euro per maand.

In het verleden bood T-Mobile eveneens abonnementen met onbeperkt internet, maar door de grote vraag en belasting van het netwerk werd deze abonnementsvorm afgeschaft. Met de introductie van Onbeperkt Alles lijkt T-Mobile een nieuwe poging wil wagen, al bood de telecomprovider al bundels voor onbeperkt internet. De mogelijkheid om bellen, sms’en en internetten onbeperkt aan te bieden is nieuw.

Bron:T-Mobile