1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Het is nog geen maand geleden dat Sharp bekend maakte dat het een van de drie gelukkige was die het schermpje van de nieuwe iPhone mocht gaan produceren. Nu melden bronnen dat Sharp achterloopt met de productie van diezelfde schermen.

Takashi Okuda, president van Sharp, bazuinde afgelopen maand rond dat Sharp door Apple was aangewezen om de schermpjes van de nieuwe iPhone te maken. Reuters meldt dat Sharp achterloopt op de productie van de schermpjes. The Wall Street Journal gaat nog een stapje verder en vertelt dat de productie nog niet eens begonnen is. Als er al een oorzaak voor al dit te verzinnen is, zal het iets in de trend van "productiemoeilijkheden" zijn.

Men hoeft zich echter geen zorgen te maken over dat dit misschien de onthulling van de nieuwe iPhone zal vertragen, want naast Sharp zijn er nog twee bedrijven aangewezen om de nieuwe iPhone-schermpjes te maken. Het is echter nog wel onduidelijk hoe groot het gedeelte van Sharp zal zijn in de totale productie. Sharp kan er natuurlijk wel op rekenen dat men een aantal overuren zal moeten draaien, als de productie eenmaal weer op de baan is.