In Vietnam zijn naar verluidt een nieuwe soort oordopjes van Apple opgedoken met een nieuw design. De oude oordopjes voor de iPod en iPhones zijn een van de meest herkenbare Apple producten van het afgelopen decennia.

De oordopjes van Apple zijn echter niet bij iedereen geliefd, zo staan ze erom bekend dat ze uit je oor vallen en dat de geluidskwaliteit niet veel beter is dan van een goedkoop B-merk. Wellicht dat Apple daarom heeft besloten om nieuwe oordopjes te ontwikkelen. We hebben nog geen bevestiging van Apple ontvangen over de nieuwe dopjes maar een vreemde beslissing zou het niet zijn als het bedrijf haar ontwerp zou herzien.

Als de website tinhte.vn gelijk heeft dan gaat Apple het ontwerp van haar oordopjes flink herzien en zal het vanaf de iPhone 5 met nieuwe oordopjes op de markt komen. De nieuwe oordopjes, zie bovenstaande foto, hebben een ovaal uiteinde dat op het eerste gezicht wat weg heeft van de Klipsch S4 oordopjes. Ook lijkt het erop dat de oordopjes zo zijn aangepast dat ze beter in het oorkanaal passen.

Toch kan dit ook makkelijk een product zijn van een andere fabrikant, maar omdat Tinhte al meer dan eens vroegtijdig fotomateriaal van nieuwe Apple-producten wist te openbaren, kunnen we het niet negeren en zou dit legitieme informatie kunnen zijn.