1 min

Tijdens een reclamespot van Amazon doken gisteren twee nieuwe Amazon producten op. Het gaat waarschijnlijk om de opvolger van de Kindle Fire tablet, de Kindle Fire 2 en een nieuwe e-reader.

Eerder deze week berichten we al over de geruchten rond een aantal nieuwe apparaten van Amazon. De Kindle Fire 2 en een nieuwe Kindle Touch e-reader. Nu verscheen er gisteren een reclamespot tijdens een sportwedstrijd in de VS waarin vermoedelijk beide apparaten van Amazon een rol spelen.

In de video is een backlit E Ink Kindle reader zichtbaar die past bij de geruchten over de nieuwe Kindle Touch e-reader, ook is er een tablet zichtbaar met een groot scherm. Hier zou het vermoedelijk om de Kindle Fire 2 gaan.

De reclamevideo is die gisteren werd uitgezonden.

Later vandaag is Amazon aan het woord tijdens een door het bedrijf georganiseerde persconferentie. Verwacht wordt dat er dan meer informatie beschikbaar komt over de nieuwe apparaten. Hoewel Amazon op dit moment alleen nog actief is de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Duitsland is de kans groot dat ook Nederlandse consumenten binnenkort bekend gaan raken met deze producten. Amazon heeft namelijk het plan opgepakt om ook in Nederland actief te worden, waarschijnlijk deze of volgende maand. De kans is daarbij groot dat het bedrijf de Kindles ook in Nederland zal gaan verkopen.