Opnieuw is er een video opgedoken van de nieuwe BlackBerry 10 L-Series. Tijdens een evenement in Mexico, Hola Telcel, geeft een werknemer van RIM een demonstratie van de nog uit te komen smartphone.

Het zou hier gaan om de L Series "London" smartphone, eerder lekte er al foto’s uit van dit toestel. De video is hier en daar wat onduidelijk en de Youtube-vertaler biedt ook weinig ondersteuning. Toch valt er op te maken dat de vierkante icoontjes in het BlackBerry 10-besturingssysteem overeenkomen met wat we eerder zagen.

We moeten een slag om de arm houden maar waarschijnlijk zal deze telefoon beschikken over een 4,2-inch scherm met een resolutie van 1280 x768 pixels, 1 GB RAM-geheugen en 16 GB aan opslagcapaciteit. RIM is van plan om de BlackBerry 10 telefoon begin volgend jaar te lanceren. Voor iedereen die het Canadese bedrijf een warm hart toedraagt is het duimen dat de nieuwe smartphones nog voor enige opschudding kunnen zorgen in de concurrerende smartphone-markt en RIM weer wat terrein kan winnen.