1 min

Voor ongeveer 250 dollar wisselt de nieuwe 32GB Nexus 7-tablet van eigenaar. Althans als we winkelketens Argos en Staples moeten geloven. Voor diegene die deze prijs eerder gehoord hebben, dat kan kloppen, de 16GB-versie die korte tijd terug gelanceerd is, kostte namelijk ook 250 dollar.

Eerder al gingen er geruchten over het mogelijk vervangen van de Google Nexus 7 met 16GB voor een variant met 32GB opslagruimte. Deze geruchten lijken vooralsnog waar te zijn, zowel Staples als het Britse Argos vermelden de 32GB-variant van de Google Nexus 7 voor een prijs van rond de 250 dollar, gelijk aan het bedrag wat neergeteld moest worden voor de eerder gelanceerde 16GB Nexus 7.

Engelse winkelketen Argos vermeldt de nieuwe 32GB Google Nexus 7 in de kerstcatalogus voor 199 pond, gelijk aan het bedrag dat neergeteld moest worden voor de 16GB-versie. Staples liet de prijs van de Google Nexus 7 met 32GB doorschemeren via Staples Advantage, een onderdeel van de Staples-website dat zich richt op bedrijven.