1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Op The Verge is een foto verschenen van een kassabon van de 32 GB-variant van de Nexus 7-tablet.

De kassabon is van het Amerikaanse Staples. Google heeft nog geen aankondiging gedaan over de nieuwe variant van de Nexus-tablet. Hetzelfde geldt voor ASUS dat de tablet fabriceert.

De 32 GB-versie wordt voor dezelfde prijs als de 16 GB-editie verkocht, namelijk voor 249 dollar. Het is onduidelijk wat er met de 16 GB-versie gaat gebeuren: of dat deze compleet uit de handel wordt genomen of dat er een prijsverlaging voor die versie volgt.

De Nexus 7 32 GB komt ook naar Nederland. MyCom laat tegenover een tweaker weten dat deze versie vanaf week 45 leverbaar is. Dat betekent dat de tablet vanaf volgende maand in de winkels zou liggen.

De tablet draait overigens versie 4.1.1 van Android en heeft 28 GB beschikbare opslagruimte. Vanwege het ontbreken van een microSD-slot, waardoor de opslagruimte niet is uit te breiden, is er mogelijk besloten om een versie met meer opslag uit te brengen.

Overigens doen er ook geruchten de ronde over een Nexus-tablet met 3G en een met een 10 inchscherm. Google houdt op 29 oktober een persconferentie die in het teken staat van Android. Waarschijnlijk wordt er dan meer duidelijkheid gegeven over de Nexus-tablets.