1 min

Apple heeft de Apple Store-applicatie voor iOS een update gegeven. Het bedrijf heeft vooral de aankomende feestdagen in het achterhoofd en probeert dan ook de webshop daarop voor te bereiden. Dankzij de update is het nu mogelijk om met behulp van Siri het aanbod te doorzoeken.

Een van de verbeteringen is de ondersteuning voor Siri, het is nu mogelijk jezelf door de online winkel te navigeren met alleen je stem. Toch zijn er nog wel enkele stappen die Apple moet maken om Siri volledig functioneel te krijgen. Het is nu nog niet mogelijk om naar accessoires te zoeken en het is ook niet mogelijk om Siri te vragen wanneer de lokale Apple Store opent of sluit. Hoewel vragen over prijzen makkelijk verwerkt en beantwoord worden door Siri, word je met een kluitje in het riet gestuurd als de vragen te specifiek worden.

Naast de toevoeging van Siri kan er na de update ook een Apple-cadeaubon gekocht worden die je kan geven aan iemand anders. De cadeaubon is natuurlijk wel alleen te gebruiken in de Apple Store met behulp van de Passbook-applicatie.