1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

HTC komt met goed nieuws voor zowel gebruikers van de HTC One X en One X+. Het bedrijf meldt dat de HTC One X binnen enkele dagen een update krijgt naar Android 4.1 Jelly Bean en de HTC One X+ zal volgend jaar eveneens een update ontvangen, deze smartphone krijgt Android 4.2 Jelly Bean voorgeschoteld.

HTC One X
De HTC One X gaat net als zijn grotere broer beschikking krijgen over bijvoorbeeld een energiezuinige mode en de nieuwste versie van HTC’s eigen Android-skin: Sense 4+. Daarnaast verzekert HTC ook dat de update ook een enorme prestatieboost zal opleveren voor de HTC One X. HTC beloofde eerder dat de update al in oktober zou komen, maar dit werd vervolgens uitgesteld tot eind oktober en vervolgens eind november.

HTC One X+
HTC is momenteel ook druk bezig om de uitrol van Android 4.2 op de HTC One X+ te bewerkstelligen. Een woordvoerder meldt dat de update dit jaar niet meer verwacht hoeft te worden, maar duidelijk is dat deze wel in 2013 gepland staat. Echter wilde het bedrijf niet kwijt wanneer het moment van de uitrol dan daadwerkelijk zal aanbreken. De update voor de HTC One X+ zou gericht zijn op het verbeteren van de batterijduur. HTC geeft echter aan dat het met de update meer wil bieden dan de standaard Android-ervaring.