1 min

HTC is begonnen met de uitrol van Android 4.2 Jelly Bean voor de One X, het topmodel van 2012. De update brengt ook de nieuwe Sense-interface naar de smartphone. Deze interface werd geïntroduceerd met het huidige topmodel van HTC.

HTC begon in Azië een week geleden met de uitrol van de nieuwe Android-update voor de One X (review) en inmiddels is dus ook de uitrol voor Europese varianten van de One X van start. Om precies te zijn gaat het om Android 4.2.2 Jelly Bean, de update is via het instellingenmenu van de telefoon te verkrijgen.

Met de update brengt HTC de One X qua interface en toepassingen meer op gelijke hoogte met het huidige topmodel, de One (review). Zo krijgen gebruikers nieuwe functies als Blinkfeed, widgets op het ongrendelingsscherm en een paneel voor snelle instellingen. Ook wordt de lading van de accu voortaan als percentage weergegeven naast het icoon in de balk bovenin het scherm.

De update voor de HTC One X+ (review) zou al gereed zijn, maar vooralsnog hebben wij geen meldingen van gebruikers dat ook deze update al uitgerold wordt.