1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Apple heeft vandaag een einde gemaakt aan de geruchten over de komst van een iPad met 128GB opslagruimte. Daarbovenop duiken er nu al weer nieuwe geruchten op over de opvolger. Er zijn beelden opgedoken van de vijfde generatie van de iPad. Op de beelden is mogelijk de achterkant van het nieuwe iPad-model te zien is. De legitimiteit van de bron is echter niet bevestigd.

De afbeelding lijkt de achterkant van een tablet met een 9,7 inch scherm te laten zien. Het design vertoont overeenkomsten met de iPad mini, zowel esthetisch als functioneel. De beelden sluiten aan op het eerdere gerucht dat gepubliceerd werd door Macotakara. Daarin sprak de blog van een vijfde generatie iPad, uitkomend in maart 2013, in dezelfde stijl als de mini.

Over de legitimiteit van deze nieuwe bron bestaan twijfels. Zo is de afbeelding tenminste deels bewerkt, zoals te zien is aan het iPad-logo dat deels is weggepoetst. Toch ligt het ontwerp in lijn met de verwachtingen. Daarbij circuleerden afbeeldingen van de vorige generatie van de iPad ook al vier maanden rond, voor première van het toestel. Hoe dan ook, Apple lijkt duidelijk moeite te hebben met de geclaimde verscherping van geheimhouding.