1 min

Op de website van de Australische blogger Sonny Dickson is een nieuwe reeks afbeeldingen verschenen. In dit geval gaat het om foto’s van de voorkant van de iPad 5. Aan de afbeeldingen is opnieuw af te leiden dat de grote iPad een facelift zal krijgen en meer gelijkenis met de iPad mini zal vertonen.

Het grootste verschil zit hem in de bezel aan de linker- en rechterzijkant van het scherm. Deze is ongeveer half zo dik als aan de boven- en onderkant van het scherm. Bij alle huidige grote iPad’s is de grootte van de zijkant aan alle zijdes hetzelfde.

De afbeeldingen tonen verder weinig nieuwe details, maar het lijkt inmiddels zo goed als zeker dat Apple van plan is om de iPad 5 een stukje kleiner te maken. Dat al er waarschijnlijk ook voor zorgen dat de tablet een stukje lichter wordt.

Wanneer Apple de iPad 5 aan zal kondigen is op dit moment nog onduidelijk. Het bedrijf houdt vermoedelijk op 10 september een persconferentie waarbij nieuwe iPhone’s worden getoond, de nieuwe iPad’s zullen naar verluidt pas later aan de beurt zijn, mogelijk ergens in oktober.

De volledige galerij vind je op de website van Dickson.