1 min

Sony is in Nederland begonnen met het verspreiden van een update voor de Sony Xperia T, ook wel bekend als de James Bond-smartphone uit de film Skyfall. Met deze update wordt het toestel bijgewerkt naar Android Jelly Bean met versienummer 4.1.2.

De alpha-versie van de update voor de Xperia T (review) kwam vorige week beschikbaar, Sony heeft dus slechts een week nodig gehad om de update af te maken en met een definitieve versie te komen. De update wordt inmiddels ook al aangeboden aan Xperia T-toestellen. Sony is in ons land begonnen met de uitrol van de update, Nederland is als eerste aan de beurt en later volgen andere landen en regio’s.

De update naar Android 4.1.2 brengt verschillende vernieuwingen met zich mee. Zo heeft Sony uiteraard de eigen skin doorontwikkeld voor Android Jelly Bean. Ook worden met de update verschillende Google-diensten geïnstalleerd die nog niet beschikbaar waren, bijvoorbeeld Google Now. Door Project Butter draait de interface van Android bovendien soepeler.

Alle gebruikers met een Xperia T kunnen de update nu installeren, als je nog geen melding hebt gehad, kan je ook handmatig zoeken naar updates.