1 min

Facebook houdt morgen een persconferentie waarbij het sociale netwerk Facebook Home zal aankondigen, maar mogelijk ook een smartphone, gemaakt in samenwerking met HTC. Een uitgelekte afbeelding van dit toestel lijkt het uiterlijk al te verraden.

Het mag duidelijk zijn dat het hier niet om een foto van de smartphone gaat, maar eerder om een render. De tekst ‘HTC First’ is overduidelijk in de afbeelding geplaatst. Het is daarom moeilijk om op dit moment met zekerheid te weten of de HTC First echt dit uiterlijk krijgt. Hetgeen dat houvast geeft is de afkomst van de foto, namelijk van de Twitter-account @evleaks, welke al regelmatig goed was voor juiste informatie.

De afbeelding komt ook overeen met een omschrijving die vorige week op 9to5Google verscheen. Daar werd gesteld dat de HTC First veel wegheeft van de iPhone.

Op donderdag 4 april houdt Facebook een persevenement, waarbij we vanzelf zullen merken of de HTC First zijn opwachting maakt en welk uiterlijk de smartphone heeft gekregen. Over Facebook Home denken we al het een en ander te weten.