1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Tijdens de persconferentie op de Computex introduceerde Asus de nieuwe Transformer Pad Infinity, een tabtop hybride met Nvidia’s nieuwe Tegra 4-processor en een indrukwekkende schermresolutie.

De Transformer Pad Infinity is een 10,1 inch tablet met een Tegra 4-processor. Zoals alle producten uit de Transformer-serie wordt het product geleverd met een los toetsenbord. Dit dockingstation heeft een SD-kaartlezer en een USB 3.0-poort, naast een extra accu die de accuduur van de tablet verlengt.

De hybride draagt een scherm met een resolutie van 2560 x 1600 pixels, resulterend in een goed gevulde pixeldichtheid van 299 pixels per inch (ppi). Dat betekent dat Apple’s Retina-display in de iPad’s (249ppi) ruimschoots wordt overtroffen.

Asus presenteert de tablet als de ‘nieuwe’ Infinity, in navolging van de Transformer Pad Infinity 700 die vorig jaar debuteerde. Het productnummer en verkrijgbaarheid van de nieuwe Infinity zullen zich waarschijnlijk bekend worden wanneer Asus meer details over de tablet bekend maakt.