1 min

Samsung gaat Doutzen Kroes inzetten om verschillende producten van Samsung Mobile te promoten. Om te beginnen mag ze de Galaxy S4 mini gaan promoten. Een kleiner broertje, of misschien dit geval zusje, van de Galaxy S4. Samsung lanceert daarvoor een communicatieconcept genaamd Start The Converstation.

Samsung stelt dat Doutzen Kroes de aanjager en gespreksleider wordt van het Start The Conversation communicatieproject. Waar je alles te weten gaat komen over fashion, muziek, films fotografie en gezondheid. Hoe het er precies uit komt te zien laat Samsung echter in het midden.

We verwachten dat er nog een website aan zit te komen. Als je op dit moment naar de website van het concept gaat (starttheconversation.nl) dan kom je uit op een Facebook app waar op dit moment niet veel meer te zien is dan een Twitterfeed met de hashtag #starttheconversation. Of Doutzen hier vragen actief gaat beantwoorden en haar mening gaat delen over eerder genoemde onderwerpen is mogelijk, maar lijkt ons lastig.

In elk geval is Doutze Kroes het nieuwe gezicht van Samsung Mobile en zal menig vrouw gaan overtuigen om voor die Galaxy S4 mini te kiezen. Om te beginnen heeft Doutzen al een eerste video opgenomen waarin ze het platform presenteert. Verder gaat Samsung vanaf vandaag een oranje door Doutzen gesigneerde flipcover meeleveren met de S4 mini. De S4 mini heeft een adviesprijs van 499 euro maar is in onze prijsvergelijker te vinden vanaf 430 euro.