1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Er is informatie uitgelekt over de nieuwe versie van de Nexus 7-tablet van ASUS. Het gaat om foto’s en een video.

Het ziet er naar uit dat een vernieuwde Nexus 7 binnenkort gelanceerd wordt. Dit ondanks dat het bestaan van het apparaat nog niet is bevestigd door Google of ASUS.

Uit het beeldmateriaal van de tablet blijkt dat deze er ongeveer hetzelfde uitziet als het origineel. De voorkant van de tablet is iets dunner en de achterkant is gericht op landscape- in plaats van portraitmode.

Het is overigens mogelijk dat het hier gaat om een prototype van het uiteindelijke product. Het nieuws moet dus met een korreltje zout worden genomen. Android Central twijfelt aan de echtheid en dus ook aan of het wel de uiteindelijke versie is.

We weten nog maar weinig over de specificaties van de tablet. Op de voorkant zit een 1,2 megapixelcamera, de achterkant heeft een 5 megapixelcamera. Daarnaast zou het scherm scherper zijn en de processor sneller. De prijzen zouden gelijk blijven. Meer foto’s vind je hieronder.

Google houdt op 24 juli een persconferentie. Naar verwachting wordt de nieuwe tablet dan aangekondigd en zal ook Android 4.3 uitgebracht worden. Android 4.3 lekte eerder al voor de Samsung Galaxy S4 en gisteren verscheen de versie ook op een Nexus 4.